CASAL I METODOLOGIA

Per aquells alumnes i familiars que heu començat aquesta setmaneta hem volgut fer-vos un resumet dels aspectes claus del casal!

En el casal Wonder incloem activitats esportives, lúdiques i educatives. I sempre amb un rerefons pedagògic, atès que la majoria de l’equip som mestres d’escola i professors.

  • Pel que fa a les activitats:

A banda de les activitats lúdiques i esportives, hem volgut introduir activitats també diferents i originals que no s’oferten habitualment al municipi i que sorprenen als nens i nenes del casal. El casal té activitats constants i amb aquestes activitats despertem la sorpresa i diversió dels infants. Les activitats es poden escollir i personalitzar pels organitzadors però algunes de les activitats més originals (a banda d’esports i lúdiques) que incloem són: -Màster Chef -Escape Room -Tir amb Arc -Dibuix Còmic -Hort ecològic -Tallers de màgia -Tallers de circ La majoria dels monitors són també mestres d’escola i professors i per això totes les activitats tenen un sentit pedagògic. No són activitats deslligades, sinó que segueixen un fil conductor. Ho hem pensat i organitzat tot per cuidar cada detall. De fet, hem elaborat una unitat didàctica per a cada hora del casal i cada grup.

  • Personalització, planificació i disseny de tallers i activitats úniques per a cada municipi pensades i dissenyades setmanalment per anar sorprenent els nens i nenes i engrescar-los. La motivació dels alumnes i les seves ganes són el motor del casal.

  • Excursions i temàtiques setmanals que els permetran treballar i passar-s’ho bé en espais i ambients diferents, com ara: el món de Harry potter, superherois i superheroïnes, safari...

  • Suport emocional, psicològic i en tots els àmbits. Equip de psicòlegs, psicopedagogs i professionals de l’educació que supervisen la programació de cada casal per aportar tots els aspectes didàctics necessaris. El treball de l’autoestima en els nostres alumnes és la base del projecte.

  • Treball de l’autonomia per tal que l’alumne sigui capaç de dur a terme les diferents tasques que se li presentin cada cop de forma més eficient. Orientació als alumnes i acompanyament a l’hora de trobar qualitats pròpies i treball de les mateixes perquè aquestes qualitats puguin ser instrument resolutiu en la seva vida diària. Participació dels alumnes en activitats diverses que els emmarcaran en diferents ambients on podran desenvolupar diferents àrees de la seva persona. Els alumnes podran establir relacions amb diferents companys amb qui col·laboraran de forma directa en les diferents activitats plantejades.31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo