Supersetmana!!

Comencem la setmana dels superherois i superheroïnes! Han arribat nous alumnes amb moltes ganes de gaudir del casal amb nosaltres. Per començar, hem fet jocs de cohesió grupal per reforçar la confiança dels grupets. Una de les activitats que més ha triomfat ha sigut dissenyar el seu superheroi/superheroïna ideal, desenvolupant la seva història personal i les seves virtuts i mancances. A partir d'aquí, hem treballat les emocions fent exposicions orals per augmentar la seva autoestima i confiança, perdre vergonya i millorar la seva comunicació davant el públic.
Ja us anticipem que demà toca Màster Chef, taller culinari d'èxit entre els nostres participants on cada setmana cuinem receptes de països i indrets diferents. Aquesta setmana volem centrar-nos en el pa, aliment que porta amb nosaltres des de l'Antic Egipte i que cada cop costa més de trobar-lo en el seu format artesanal. I ho farem, tractant la trajectòria històrica d'aquest aliment. Farem versions més clàssiques i versions més modernes i d'alta cuina. Ferran Adrià, tremola!🤣
Com sempre, amb aquesta calor, la guerra d'aigua no podia faltar!! Ens veiem demà amb superganes de seguir la setmana i convertir-nos en grans lluitadors del mal!

57 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo